u bent hier: Homepage Behandeling

Als je vastloopt door kanker

Kanker verstoort het evenwicht. Het is heel begrijpelijk dat je, soms ook jaren na de medische behandeling, vastloopt en hier zelf of met hulp van je omgeving niet uitkomt. Onze professionele therapeuten staan voor je klaar, en voor je dierbaren. Overleg met je huisarts of onze zorg voor jou passend is.

Met welke klachten kun je bij ons terecht?

Welke behandeling is geschikt voor jou?

Individuele therapie

Tijdens één-op-één gesprekken met je therapeut ga je gericht aan de slag met je klachten en wat jij nodig hebt om evenwicht te vinden na kanker.

Online therapie

Onder begeleiding werk je vanuit huis aan vermoeidheids- of angstklachten na kanker. E-health is effectief en duurzaam, want je leert wat jou helpt.

Relatietherapie

Kanker kan een relatie flink uit balans brengen. Relatietherapie kan helpen een nieuw evenwicht te vinden en elkaar beter te bereiken en begrijpen.

Groepstherapie

In een groep ontmoet je mensen die hetzelfde doormaken. Er zijn speciale groepen voor onder meer jongeren, partners, doorlevers, nabestaanden.

Gezinstherapie

Gezinstherapie is gericht op luisteren naar elkaar en een vorm vinden om elkaar te steunen tijdens de ziekte of het afscheid nemen van een dierbare.

Wordt hulp door het HDI vergoed?

Als je een verwijzing hebt, wordt onze zorg door vrijwel alle verzekeraars vergoed vanuit de basisverzekering. De kosten tellen mee voor je eigen risico. Bekijk hier met welke verzekeraars we een contract hebben. Staat jouw verzekeraar er niet bij? Neem dan contact op met je verzekeraar of controleer je polisvoorwaarden, mogelijk kun je alsnog in aanmerking komen voor 100% vergoeding.

VGZ

ONVZ

MENZIS

ZILVEREN KRUIS

DSW

ASR

Wanneer kun je bij ons terecht?

Wachttijden voor: Bilthoven

11 weken tot intakegesprek

Wachttijden voor: Arnhem

20 weken tot intakegesprek

Wachttijden voor: Nijmegen

14 weken tot intakegesprek

Wachttijden voor: Utrecht

16 weken tot intakegesprek

Let op: Ben je verzekerd bij VGZ? Dan is de wachttijd vier weken langer, tel dit op bij de wachttijd die je ziet per locatie. Lees meer hierover.

Wat gebeurt er na het aanmelden?

stap 1

Regel verwijzing

stap 2

Uitnodiging intake

stap 3

Intakegesprek

stap 4

Start behandeling