Romy Monteiro zingt tijdens Aan Tafel Met het Helen Dowling Instituut.

u bent hier: Homepage Steun ons Evenementen

Doe mee!

Golf op de mooiste banen met vrienden of relaties, geniet van een heerlijk diner en spetterend entertainment bij ons benefietgala of zet een sportieve prestatie neer voor onze zorg. Terwijl jij een onvergetelijke tijd beleeft, lever je een onmisbare bijdrage aan een beter leven voor mensen met kanker. Doe je mee? Meld je dan snel aan voor een van onze evenementen!

14e Benefietgolftoernooi
September 23 Mon

14e Benefietgolftoernooi

Ook dit jaar gaan we golfen om geld in te zamelen voor het HDI. De gehele opbrengst van het toernooi komt ten goede aan de psychologische zorg voor mensen met kanker én hun naasten. Met deelname draag je dus bij aan het voortbestaan van deze onmisbare zorg.

Singelloop 2024
October 06 Sun

Singelloop 2024

Houd jij van hardlopen? En zou je het leuk vinden met jouw inspanning iets goeds te doen voor mensen met kanker en hun naasten? Loop dan de Singelloop (5 of 10 km) met ons en steun zo psychologische zorg aan mensen met kanker en hun naasten.

Aan Tafel Met het HDI
November 09 Sat

Aan Tafel Met het HDI

Op 9 november organiseren wij de volgende editie van ‘Aan tafel met het HDI’. Koop een tafel en geniet van een avond vol culinaire verwennerij, verrassend entertainment en fijne veilingstukken en loterijprijzen. Met jouw aanwezigheid draag je bij aan onze zorg en zo aan een betere kwaliteit van leven bij kanker.

Je eigen actie organiseren?

Een verjaardagsinzameling, donaties vragen voor je pensioen of een sponsorloop of garagesale organiseren. Het kan allemaal.