Romy Monteiro zingt tijdens Aan Tafel Met het Helen Dowling Instituut.

u bent hier: Homepage Steun ons Evenementen

Doe mee!

Golf op de mooiste banen samen met vrienden of relaties, geniet samen van een heerlijk diner en spetterend entertainment bij ons benefietdiner of zet een sportieve prestatie neer voor onze zorg. Terwijl jullie in de watten worden gelegd, heb je volop leuke ontmoetingen en kansen om op informele basis te netwerken met andere maatschappelijk betrokken ondernemers. Terwijl jij een onvergetelijke tijd beleeft, lever je een onmisbare bijdrage aan een beter leven voor mensen met kanker. Bundel jij met ons je krachten voor een betere wereld voor mensen met kanker? Meld je dan snel aan voor een van onze evenementen!

HARTenloop
February 04 Sun

HARTenloop

We kennen allemaal wel iemand die kanker heeft (gehad). Als naaste voel je vaak de behoefte om iets te doen om te helpen. Maar wat? Geld inzamelen voor betere mentale zorg voor mensen met kanker is een mooie manier. In een paar simpele stappen zet je jouw eigen HARTenloop uit, waar je maar wilt en steek je mensen met kanker een hart onder de riem!

Je eigen actie organiseren?

Een verjaardagsinzameling, donaties vragen voor je pensioen of een sponsorloop of garagesale organiseren. Het kan allemaal.