u bent hier: Homepage Steun ons Help mee als bedrijf

Help mee als bedrijf

Draagt jouw bedrijf graag bij aan een betere maatschappij? Met jouw collega’s kun je je op vele manieren inzetten voor een betere kwaliteit van leven bij kanker. Doe een fiscaal aantrekkelijke donatie, doe mee aan een van onze evenementen of kom samen in actie.

Word donateur

Doneer met belastingvoordeel

Steun het belangrijke werk van het Helen Dowling Instituut met een fiscaal aantrekkelijke gift vanuit jouw bedrijf. Jij profiteert van belastingvoordeel en jouw geld komt goed terecht want elke euro gaat naar verbetering van onze zorg aan mensen die vastlopen door kanker.

Foto dam tot dam loop 2019 groepsfoto met opgehaalde bedrag, voorloper van de Utrecht Marathon

Toon je maatschappelijke betrokkenheid

Kom samen in actie

Op zoek naar een zinvolle en leuke activiteit voor jullie bedrijf? Kom samen in actie voor een beter leven bij kanker en organiseer een sponsorloop, een benefietmarkt of doe mee aan een evenement. Een goed doel steunen geeft voldoening, verbindt en je laat zien dat jullie bedrijf maatschappelijk betrokken is.

Kom bij ons netwerk

Word lid van de Club van 500

Word lid van onze Club van 500 en steun ons werk met een structurele bijdrage van (minimaal) 500 euro per jaar. Treed toe tot dit interessante netwerk van ondernemers die net als jij willen bijdragen aan een beter leven voor mensen met kanker.

Man tijdens eerste slag van het golftoernooi HDI

Golf, diner en feest voor het goede doel

Doe mee aan een evenement

Golfen op de meest exclusieve banen van Nederland, culinair genieten en spetterend entertainment. Terwijl jij een fantastische tijd beleeft met jouw gezelschap draag je samen bij aan een een beter leven bij kanker.

Verbind je product aan ons goede doel

Sponsor een product of dienst

Water, koffie, kleding, veilingstukken, catering: ook met een product of dienst kun je bijdragen aan een beter leven bij kanker. Want dankzij jouw support kunnen wij onze kosten drukken en jij toont maatschappelijk betrokkenheid en verspreidt je goede naam. Een win-win dus!

Fiscaal aantrekkelijk

Bedrijfsgiften zijn fiscaal aan­trekkelijk: je kunt de gift aftrekken van de vennoot­schaps­belasting. Per jaar bedraagt de aftrek maximaal 50% van de fiscale winst, met een maximum van € 100.000,-.

Contact

Heb je een ander product of dienst dat hier niet genoemd wordt? Verras ons!

Waarmee kun je ons sponsoren?

Diverse bedrijven sponsoren ons werk al, om iets goeds te doen voor de maatschappij en hun zichtbaarheid te vergroten. Wij houden de kosten laag en dus gaat er meer geld naar onze zorg! Je maakt ons blij met onder meer de volgende producten en diensten.

Veilingstukken

Loterijprijzen

Catering

Drukwerk

Advertentieruimte

Veilingstukken

Een belangrijk onderdeel van onze evenementen is de veiling. Hier veilen we gesponsorde veilingstukken voor het goede doel. Denk aan bijzondere belevenissen, mooie juwelen, een exclusief arrangement in een restaurant of een dag op een bijzondere golfbaan. Heb je iets in de aanbieding? Wij horen het graag!

Loterijprijzen

Bij ons jaarlijkse benefietgala kunnen onze gasten loten kopen voor het goede doel. Zij worden vervolgens verrast met fraaie loterijprijzen. Dus hier zijn wij altijd naar op zoek!

Catering

Geen evenement zonder catering. Zie jij mogelijkheden ons hiermee te sponsoren? Wij zijn benieuwd naar wat je te bieden hebt!

Drukwerk

Wij hebben regelmatig producten die moeten worden vormgegeven en gedrukt. Beschik jij over de mogelijkheden om ons hierbij te helpen, laat het ons weten.

Advertentieruimte

Heb jij de mogelijkheid om ons goede werk als een lopend vuurtje te verspreiden, in de vorm van een gratis advertentie of redactioneel? Wij gaan hier graag over met je in gesprek.

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Zou ons aanbevelen