u bent hier: Homepage Relatietherapie

Relatietherapie

Kanker kan een relatie flink uit balans brengen. Je staat voor uitdagingen waar je niet eerder voor stond. Je kunt je machteloos voelen, worstelen met wat je kunt betekenen voor je partner, of niet weten hoe je toenadering zoekt tot elkaar na zo’n ingrijpende verandering in jullie leven. Relatietherapie kan helpen een nieuw evenwicht te vinden en elkaar beter te bereiken en begrijpen.

Resultaat

Relatietherapie is erop gericht het contact te herstellen of als dat niet meer lukt, om de relatie wederzijds goed af te sluiten. Deze vorm van therapie kan zeer helpend zijn als je elkaar niet meer bereikt, omdat een therapeut met afstand naar de situatie kan kijken en vanuit zijn of haar professionele ervaring de pijnpunten en problemen beziet.

Persoonlijk

Jullie eigen therapeut.

Professioneel

Door een gecertificeerde systeemtherapeut.

Bewezen effectief

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Gespecialiseerd in kanker.

Deskundig op het gebied van kanker.

Wat kun je verwachten?

Wanneer je partner of jijzelf opeens geconfronteerd worden met een levensbedreigende ziekte heeft dit impact op je relatie. Een professionele systeemtherapeut kan helpen de communicatie hierover op gang te brengen en te houden. Je durft hier vaak meer te zeggen dan je anders zou durven en ziet elkaar dan opeens in een heel ander licht.

Voor wie?

Als jij of je partner worstelt met een van deze klachten na kanker kan relatietherapie helpend zijn.

Depressie

Depressie

Ernstige vermoeidheid

Ernstige vermoeidheid

Angst

Angst

Trauma

Trauma

Vestigingen

Bij deze vestigingen bieden wij relatietherapie.

Vraag om verwijzing

Voor deze behandeling heb je een verwijzing nodig. Vraag hiernaar bij je huisarts of specialist.