u bent hier: Homepage Online therapie

Online therapie

Heb je last van ernstige vermoeidheid of angst voor terugkeer van de ziekte? En wil je actief aan de slag met je problemen op de plek en het tijdstip dat jou het beste uitkomt? Dan kan onze online therapie uitkomst bieden. Onze online behandelingen zijn zeer effectief. Juist omdat je zelf leert wat werkt voor jou en dat later weer kunt inzetten wanneer je het nodig hebt.

Resultaat

Onze begeleide online behandelingen zijn bewezen effectief bij het verminderen van psychische klachten na kanker of andere ernstige ziektes. Ook is het effect duurzaam, omdat je tijdens de behandeling veel zelfstandig bezig bent. Daardoor ontwikkel je een routine die je na afloop van de behandeling makkelijk kunt vasthouden. En je weet welke oefening voor jou helpend is waardoor je hier zo naar kunt teruggrijpen als dat nodig is.

Persoonlijk

Begeleiding door je eigen therapeut.

Vanuit huis

Wanneer het jou uitkomt.

Bewezen effectief

Bij het verminderen van psychische klachten.

Duurzaam effect

Wat je leert wordt routine.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de online behandeling word je begeleid door een van onze therapeuten. Samen stellen jullie een plan op en bepalen jullie doelen om naartoe te werken. Tussentijds en na afloop kijken jullie hoe het gaat met je plan en of je de doelen gehaald hebt.

Welke online therapieën bieden wij?

Wij bieden online behandelingen speciaal ontwikkeld voor mensen met ernstige vermoeidheids- en of angstklachten bij kanker (en andere levensbedreigende ziekten). Deze online behandelingen zijn voor iedereen in Nederland beschikbaar en kun je doen waar en wanneer jij het wilt.

Minder angst na kanker
Minder angst na kanker

De medische behandelingen zijn voorbij. Eigenlijk zou je blij moeten zijn, maar van binnen voel je angst.

Minder moe bij kanker
Minder moe bij kanker

Kanker kan tot vermoeidheid leiden. Deze lichamelijke en geestelijke uitputting kan grote impact hebben op je dagelijkse leven.

Minder moe bij ziekte
Minder moe bij ziekte

Ziekte kan voor vermoeidheid zorgen. Deze vermoeidheid kan gevolgen hebben voor je dagelijks leven.