u bent hier: Homepage Behandeling Online therapie

Online therapie

Heb je last van ernstige vermoeidheid of angst voor terugkeer van de ziekte? En wil je actief aan de slag met je problemen op de plek en het tijdstip dat jou het beste uitkomt? Dan zijn een van onze online therapieën misschien wel wat voor jou. Onze online behandelingen zijn zeer effectief. Juist omdat je zelf leert wat werkt voor jou en dat later weer kunt inzetten wanneer je het nodig hebt.

Wat kun je verwachten?

Introductie

De behandeling

Resultaat

Introductie

Het HDI heeft online behandelingen speciaal ontwikkeld voor mensen met ernstige vermoeidheids- en of angstklachten tijdens en na kanker (en een behandeling voor dergelijke klachten bij andere ernstige ziekten). Deze online behandelingen zijn voor iedereen in Nederland beschikbaar en kun je doen waar en wanneer jij het wilt. Je wordt hierin begeleid door een van onze therapeuten en hebt diverse contactmomenten met hem of haar.

De behandeling

Tijdens de online behandeling heb je een paar keer persoonlijk contact met een therapeut, via (beeld)bellen of e-mail. Uit onderzoek blijkt namelijk dat een online behandeling beter werkt met begeleiding dan wanneer je helemaal alleen aan de slag gaat. Samen stellen jullie een plan op en bepalen jullie doelen om naartoe te werken. Tussentijds en na afloop van de behandeling kijken jullie samen hoe het gaat met je plan en of je de doelen gehaald hebt.

Resultaat

Onze begeleide online behandelingen zijn bewezen effectief bij het verminderen van psychische klachten na kanker of andere ernstige ziektes. Ook is het effect duurzaam, omdat je tijdens de behandeling veel zelfstandig bezig bent. Daardoor ontwikkel je een routine die je na afloop van de behandeling makkelijk kunt vasthouden. En je weet welke oefening voor jou helpend is waardoor je hier zo naar kunt teruggrijpen als dat nodig is.

Nu aanmelden

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Zou ons aanbevelen