u bent hier: Homepage Bilthoven

Bilthoven

De hoofdlocatie van het Helen Dowling Instituut ligt midden in de bossen van Bilthoven. Op deze pagina vind je de actuele wachttijden van deze locatie, een routebeschrijving, informatie over parkeermogelijkheden en de rolstoeltoegankelijkheid.

Neem contact met ons op

Wachttijden

18

weken aanmeldingswachttijd

14

weken tot het focusgesprek

Onze gegevens

Professor Bronkhorstlaan 20
3723 MB Bilthoven
030 252 40 20
030 252 40 22

Toegankelijkheid

De locatie is volledig rolstoeltoegankelijk. Op deze locatie zijn twee rolstoelen aanwezig. Geef bij het het maken van je afspraak aan dat je een rolstoel wilt lenen, dan zetten wij deze voor je klaar.

Routebeschrijving

Met de auto

  • Komende uit de richting van Utrecht/Oudenrijn volg je de A27 richting Hilversum/Almere en neem je de afslag Bilthoven/Maartensdijk (afslag 32). Je volgt de borden richting Bilthoven. Sla bij de stoplichten linksaf naar de Gezichtslaan. Deze weg maakt een flauwe bocht naar rechts, waardoor je op de Professor Bronkhorstlaan komt. Je rijdt langs het Berg en Bosch-terrein en na 100 meter vind je de ingang van het Helen Dowling Instituut aan je rechterhand.
  • Komende uit de richting van Amsterdam, volg je de A1/E231 richting Amersfoort. Wanneer je bij het knooppunt Eemnes aankomt volg je de A27 richting Utrecht en neem je de afslag Bilthoven/Maartensdijk (afslag 32). Je volgt de borden richting Bilthoven. Sla bij de stoplichten linksaf naar de Gezichtslaan. Deze weg maakt een flauwe bocht naar rechts, waardoor je op de Professor Bronkhorstlaan komt. Je rijdt langs het Berg en Bosch-terrein en na 100 meter vind je de ingang van het Helen Dowling Instituut aan je rechterhand.
  • Komende uit de richting Zwolle/Amersfoort, volg je de A28 richting Utrecht. Vervolgens volg je de A27 richting Hilversum en neem je de afslag Bilthoven/Maartensdijk (afslag 32). Je volgt de borden richting Bilthoven. Sla bij de stoplichten linksaf naar de Gezichtslaan. Deze weg maakt een flauwe bocht naar rechts, waardoor je op de Professor Bronkhorstlaan komt. Je rijdt langs het Berg en Bosch-terrein. Na 100 meter vind je de ingang van het Helen Dowling Instituut aan je rechterhand.

Met de taxi
Kom je liever met de taxi? Bel ons 030-2524020. Dan bestellen wij een taxi.

Met het openbaar vervoer
Je neemt vanuit Utrecht de trein naar station Bilthoven. Je neemt aan de voorkant van het station bus 58 richting Hilversum. Deze bus stopt bij het bedrijventerrein Berg en Bosch. Je loopt rechtdoor langs de hoofdingang van het Berg en Bosch-terrein en na 100 meter zie je het Helen Dowling Instituut aan je rechterhand.

Voor meer informatie over vertrektijden adviseren wij te bellen met NS Reizigersinformatie: 0900 9292, of de routeplanner te gebruiken in de NS-app voor de smartphone of online via www.9292.nl.

Parkeren

Je kunt parkeren in de parkeergarage onder het gebouw. Als daar geen plaats is, kun je parkeren bij het Berg en Bosch-terrein. Vanaf hier is het vijf minuten lopen naar het Helen Dowling Instituut.

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Zou ons aanbevelen