u bent hier: Homepage Arnhem

Arnhem

In Arnhem bevindt het Helen Dowling Instituut zich op loopafstand van Centraal Station Arnhem. Op deze pagina vind je de wachttijden voor deze locatie, een routebeschrijving, informatie over de parkeermogelijkheden en de rolstoeltoegankelijkheid.

Neem contact met ons op

Wachttijden

3

weken aanmeldingswachttijd

10

weken tot het focusgesprek

Onze gegevens

Zijpendaalseweg 14
6814 CK Arnhem
026 303 34 80
030 252 40 22

Openingstijden

Het Helen Dowling Instituut is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot en met 17.00 uur.

Parkeren

Om het pand heen is er genoeg ruimte beschikbaar voor betaald parkeren. Er is geen directe gratis parkeergelegenheid bij het pand.

  • Parkeren kan onder andere betaald in de parkeergarage ‘Centraal’ op (± 5 minuten) loopafstand, vóór centraal station Arnhem.
  • Aan de noord/west-kant van Sonsbeekpark zijn verder gratis parkeerplekken (10-15 minuten lopen). Je kunt bijvoorbeeld navigeren naar Burgemeesterplein, hier kun je op de vergunninghoudersplekken met je blauwe parkeerkaart 2 uur gratis parkeren.

Routebeschrijving

Met de auto

  • Op de A12 richting Utrecht houd je de A50 richting Apeldoorn/Zwolle aan. Je houdt rechts aan en neemt de afslag naar de N784 (Kröller Möller/park Hoge Veluwe/Arnhem-Noord). Onderaan de afrit ga je bij de verkeerslichten linksaf. Je bevindt je nu op de Apeldoornseweg. Deze weg blijf je (ongeveer 3 km) rechtdoor volgen. Dan houd je rechts aan; de Sonsbeekweg. Je gaat bij de verkeerslichten linksaf, dit is de Zijpendaalseweg.
  • Op de A50 richting Arnhem neem je de afslag naar de N784 (Burger’s zoo/Openluchtmuseum/ziekenhuis/centrum). Onderaan de afrit houd je rechts aan. Je bevindt je nu op de Apeldoornseweg. Deze weg blijf je (ongeveer 3 km) rechtdoor volgen. Dan houd je rechts aan; de Sonsbeekweg. Je gaat bij de verkeerslichten linksaf, dit is de Zijpendaalseweg.
  • Op de A325 houd je aan richting Arnhem. Je steekt bij de verkeerslichten (bij het Gelredome) rechtdoor over. Je rijdt deze weg uit richting Arnhem Centrum. Je neemt de 2e afslag op de rotonde, je bevindt je nu op de Nijmeegseweg. Je houdt deze weg rechtdoor aan richting station. Bij de verkeerslichten ga je rechtsaf (je rijdt onder het spoor door). Dit is de Zijpendaalseweg. Je vindt ons aan de rechterkant, rechts van het Sonsbeekpark.

Met het openbaar vervoer
Het Helen Dowling Instituut Arnhem ligt op loopafstand (± 5 minuten) van het Centraal Station Arnhem. Je kunt het station het gemakkelijkst via de Sonsbeekzijde (achterzijde) verlaten. Je loopt dan rechtsaf de Amsterdamseweg af. Deze weg eindigt in een T-splitsing; dit is de Zijpendaalseweg.

Voor meer informatie over vertrektijden adviseren wij te bellen met NS Reizigersinformatie, telefoonnummer: 0900 9292, of de routeplanner te gebruiken in de NS-app voor de smartphone of online via www.9292.nl.

Toegankelijkheid

Kom je in een rolstoel? Geef dit bij het maken van je afspraak aan. Wij houden in dat geval rekening met de kamerkeuze en leggen een rolstoelplank uit. Let op: op de locatie zelf zijn helaas geen rolstoelen beschikbaar.

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Zou ons aanbevelen