u bent hier: Homepage Nijmegen

Nijmegen

De locatie van het Helen Dowling Instituut in Nijmegen bevindt zich vlakbij het Radboudumc. Op deze pagina staan de wachttijden voor deze locatie, een routebeschrijving, informatie over de parkeermogelijkheden en de rolstoeltoegankelijkheid.

Neem contact met ons op

Wachttijden

18

weken aanmeldingswachttijd

11

weken tot het focusgesprek

Onze gegevens

Toegankelijkheid

Kom je in een rolstoel? Geef dit bij het maken van je afspraak aan. Wij houden in dat geval rekening met de kamerkeuze en leggen een rolstoelplank uit. Let op: op deze locatie zijn geen rolstoelen beschikbaar voor bruikleen.

Routebeschrijving

Met de auto
Vanaf de snelweg volg je in Nijmegen de borden Radboud Ziekenhuis/Universiteit. Eenmaal op het universiteitsterrein volg je de borden B-faculteit. Of volg simpelweg je navigatie naar Toernooiveld 100, Nijmegen.

Met het openbaar vervoer
Het dichtstbijzijnde treinstation is Nijmegen Heyendaal. Vanaf dit station is het 10 tot 15 minuten lopen naar het Helen Dowling Instituut (HDI).

De dichtstbijzijnde bushalte is de bushalte Huygensgebouw. Het HDI is aan de overkant van deze halte.

Voor meer informatie over vertrektijden adviseren wij te bellen met NS Reizigersinformatie, telefoonnummer: 0900 9292, of de routeplanner te gebruiken in de NS-app voor de smartphone of online via www.9292.nl.

Parkeren

Het Helen Dowling Instituut bevindt zich in een bedrijvenpand UBC Bedrijvencentrum. Het is mogelijk voor de deur op P9 te parkeren. Bij aankomst is er een slagboom.

  • Het parkeertarief bedraagt €2,- per uur.
  • Als u het parkeerterrein binnen een half uur verlaat, kunt u kosteloos uitrijden.
  • Tussen 18.00-07.00 uur en in het weekend is parkeren gratis.

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Zou ons aanbevelen