u bent hier: Homepage Scholing Vitale zorgprofessional

 • Vitaliteit

Vitale zorgprofessional

Je hebt het mooiste beroep dat er is. Bij jou staat de patiënt altijd op nummer 1. Maar je bent ook altijd druk. Zorgen voor anderen kun jij als de beste, maar tegelijkertijd ren je jezelf regelmatig voorbij. Hoe zorg je goed voor jezelf zodat je je werk met kwaliteit en inspiratie kunt blijven uitvoeren? Ontdek het in de training Vitale zorgprofessional (voorheen Mentaal Fit), speciaal voor zorgprofessionals. Onder begeleiding van ervaren trainers ga jij aan de slag met energiemanagement, stress, grenzen aangeven, communicatie en samenwerken. Een boost voor jou, je team en organisatie.

Hoog beoordeeld

De training krijgt een 8,6!

Geaccrediteerd

In verschillende registers

Lange termijneffect

Dankzij buddysysteem

Praktijkgericht

Direct toepasbaar

Wat levert het jou op?

Inhoud

Helen Dowling Academie

 • Anette Boersen kijkt lachend de camera in.
  Annette Boersen – Meander Medisch Centrum

  “Toen we in gesprek raakten met de Helen Dowling Academie over Vitale zorgprofessional dachten we: dit klinkt als de ‘plus’ die we zoeken. Inmiddels biedt teammanager Annette Boersen al een jaar of vier verpleegkundigen deze training aan. “Aan jezelf denken is lastig voor een verpleegkundige. Daarom is het fijn en belangrijk als je werkgever je stimuleert om dit te doen. Twee dagen aandacht voor jezelf levert zoveel waardevolle inzichten op.”

 • Vitale zorgprofessional
  Loesje – Rijnstate

  “Wat deze training zo zinvol maakt is dat je kort kennismaakt met heel diverse theorie. Vervolgens pik je daar zelf uit waar je iets aan hebt. Daar ga je met een maatje mee over in gesprek en zelf mee aan de slag, zodat je de verdieping aanbrengt bij de onderwerpen waar jij het meeste aan hebt. En het leuke is dat je dit direct kunt toepassen in de praktijk. Zowel op je werk als privé. Ik zie het echt als een cadeautje aan mezelf.”

Informatie

Hoe blijf je met plezier en kwaliteit je werk uitvoeren?
Training voor zorgprofessionals
8-12 personen
2 dagen (9:00 – 17:00 uur)
645 p.p.
Open inschrijving en incompany

Open inschrijving 2023:

 • Tweedaagse training Vitale zorgprofessional: 2 oktober (dag 1) en 2 november (dag 2)

Nu aanmelden

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Zou ons aanbevelen