u bent hier: Homepage Onze mensen Ruth Keuning

Ruth Keuning

Ruth Keuning werkt al ruim 30 jaar als trainer. Ze heeft ruime ervaring in het faciliteren van persoonlijke en professionele ontwikkeling van teams en individuele medewerkers. Ruth is naast trainer ook coach en organisatieadviseur bij verandertrajecten. Ruth voelt als geen ander aan wat een individu en groep nodig heeft om in beweging te komen. Ze weet feilloos de vinger op de zere plek te leggen en doet dat met de nodige portie humor en scherpzinnigheid. Ruth is haar carrière begonnen in de zorg en heeft later meer dan 20 jaar lesgegeven. Dit maakt dat zij zich goed kan inleven in de doelgroep en weet hoe je een boodschap overbrengt.

Ruth Keuning werkt als trainer bij het Helen Dowling Instituut

TRAINER

Ware levenskunst is voor mij om, juist in lastige levensfases, in verbinding te zijn met jezelf, de ander en de situatie. Als ik kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van die levenskunst zowel bij mezelf als bij anderen, dan is mijn dag meer dan geslaagd.

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Zou ons aanbevelen