u bent hier: Homepage Scholing Vitaal team

Vitaal Team

Werken in de zorg doe je niet alleen. Hoe werk je binnen je team samen, wat zijn de teampatronen en hoe zorg je voor elkaar? In deze training leer je hoe je goed voor jezelf en anderen zorgt en je eigen grens daarbij weet. Daarnaast leer je patronen binnen het team herkennen en maak je een teamactieplan. Thema’s die aan bod komen zijn: vitaliteit, energiemanagement, feedback geven, omgaan met stressvolle situaties. Er is aandacht voor de zorgprofessional zelf, de organisatie en het zorgteam.

Hoog beoordeeld

Deze training krijgt een 8+!

Praktijkgericht

Direct toepasbaar

Wat levert het jou op?

Inhoud

Helen Dowling Academie

Wat levert het jou op?

√ Je weet wat je eigen kwaliteiten zijn én die van je teamleden.
√ Je weet hoe je op de juiste manier feedback geeft en ontvangt.
√ Je hebt inzicht in de teampatronen en weet hoe je deze kunt doorbreken.
√ Je weet hoe je effectief communiceert naar de ander.

Inhoud

Deze dag staat helemaal in het teken van teambuilding en optimale samenwerking. De dag is zo opgebouwd dat je eerst stilstaat bij je eigen functioneren (hoe staat het met jouw energie en persoonlijk leiderschap), vervolgens wordt het accent verlegd naar de groep. Je oefent veel met situaties vanuit de praktijk waarbij een zeer ervaren trainer je nieuwe inzichten zal geven en dit proces zal begeleiden. De trainer is een goede spiegel en na deze dag werkt jouw team als nooit tevoren.

Helen Dowling Academie

De Helen Dowling Academie (HDA) is onderdeel van het Helen Dowling Instituut. De kennis en ervaring die wij in huis hebben vanuit onze jarenlange patiëntenzorg en afdeling wetenschappelijk onderzoek, verwerken wij in concrete workshops, scholingen en trainingen. In onze patiëntenzorg gaat het dagelijks over thema’s als energiemanagement, omgaan met stress, communicatie en samenwerken. Thema’s die de rode draad vormen in deze training.

Informatie

Training voor teams werkzaam in de zorg
6-14 personen
1 dag (9:00-17:00 uur)
Op aanvraag
Incompany

Nu aanmelden

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Zou ons aanbevelen