u bent hier: Homepage Scholing Coaching

Coaching

Soms loop je op je werk of privé vast. Dan lukt het je niet om overzicht te krijgen, een helder doel te formuleren of om verder te komen in een bepaalde situatie. Coaching kan in dit geval uitkomst bieden. Iemand die de juiste vragen stelt, je een spiegel voorhoudt, helpt focus aan te brengen en concrete handvatten aanreikt om verder te kunnen. Individueel of per team.

Persoonlijk

Passend bij jouw vraag

Praktijkgericht

Individueel actieplan

Wat levert het op?

Inhoud

Helen Dowling Academie

Wat levert het op?

√ Je leert focus aanbrengen.
√ Je leert op de juiste manier reflecteren.
√ Je leert heldere doelen formuleren.
√ Je leert hoe je deze doelen kunt behalen.

Inhoud

Tijdens het intakegesprek wordt het doel van de coaching vastgesteld. Tijdens de daarop volgende gesprekken krijg je nieuwe inzichten, wordt er gereflecteerd en worden er afspraken gemaakt hoe het doel te behalen. We coachen deelnemers die de training Mentaal Fit, Fit Leiderschap of Vitaal Team hebben gevolgd en nog een persoonlijk vraagstuk hebben. Maar ook teams die meer verdieping zoeken of deelnemers die een training in groepsverband niet zo aanspreekt maar individuele gesprekken wel.

Helen Dowling Academie

De Helen Dowling Academie (HDA) is onderdeel van het Helen Dowling Instituut. De kennis en ervaring die wij in huis hebben vanuit onze jarenlange patiëntenzorg en afdeling wetenschappelijk onderzoek, verwerken wij in concrete workshops, scholingen en trainingen. In onze patiëntenzorg gaat het dagelijks over thema’s als energiemanagement, omgaan met stress, communicatie en samenwerken. Thema’s die ook tijdens coaching naar voren komen.

Informatie

Verder komen onder begeleiding van een coach
Voor zorgprofessionals
Individueel en met je team
1 of meerdere gesprekken
Voorstel op maat
Toewerken naar een afgesproken doel

Nu aanmelden

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Zou ons aanbevelen