u bent hier: Homepage Nieuws Luister je ook? Vrijdag 3 maart, NPO1 Spraakmakers

Luister je ook? Vrijdag 3 maart, NPO1 Spraakmakers

Vrijdag 3 maart schuiven onze ambassadeur Nadja Hüpscher en collega Joyce Vermeer aan bij Spraakmakers op Radio 1 om te vertellen over het onderzoek waarvoor we partners zoeken die onze vermoeidheidsbehandeling Samen Minder Moe willen testen.

Samen Minder Moe bij kanker

Eén op de drie mensen blijft ernstig vermoeid na kanker. Een partner worstelt hier ook mee en is zelf vaak óók moe. Dit heeft veel impact op de relatie. Vaak veranderen de wensen en behoeften, van allebei. Maar kunnen en durven uitspreken wat je nodig hebt van de ander is geen automatisch gevolg. Om partners te helpen met deze vermoeidheid om te gaan ontwikkelden we Samen Minder Moe, een parenvariant van onze bestaande, effectieve vermoeidheidsbehandeling Minder Moe bij Kanker. Nu zoeken we koppels om deze gezamenlijke behandeling te testen.

Nadja Hüpscher


Nadja Hüpschers man Sander werd een aantal jaar geleden getroffen door kanker. Zij weet uit eigen ervaring wat de impact hiervan is op het hele gezin. Hetzelfde geldt voor Joyce Vermeer die als systeemtherapeut bij het HDI dagelijks werkt met partners en gezinnen die worstelen met de gevolgen van kanker.

Vrijdag 3 maart zijn ze samen te horen op NPO Radio 1 in het programma Spraakmakers. Nadja is spraakmaker van de dag en is te horen vanaf 9.30 uur, collega Joyce schuift aan om 10.30 uur. Luister je ook?

Meer weten over dit onderzoek, klik op onderstaande button.

Recente nieuws

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Beveelt ons aan