u bent hier: Homepage Nieuws 8 juni: gratis workshop Kanker op de Werkvloer

8 juni: gratis workshop Kanker op de Werkvloer

Heb jij te maken met een zieke werknemer met kanker? En heb je geen idee hoe je hiermee om moet gaan? Volg dan deze gratis workshop (normaal € 195,- pp) op 8 juni. Speciaal voor leidinggevenden, HR-managers en bedrijfsartsen.

Voor hr-managers, leidinggevenden en bedrijfsartsen

Deze workshop geeft je inzicht in wat jouw zieke collega doormaakt en hoe je hem of haar vanuit jouw rol het beste kan begeleiden bij een succesvolle re-integratie. Ook biedt de workshop je concrete handvatten hoe je dit doet.

Woensdag 8 juni

9:00-12:30 uur

Professor Bronkhorstlaan 20, Bilthoven

Je krijgt praktische handvatten voor de omgang met werknemers die met kanker zijn geconfronteerd. Aan de hand van wetenschappelijk onderzoek nemen de trainers je mee door de verschillende fases van de ziekte, en welke psychologische uitdagingen zich per fase voordoen. Hoe ondersteun je de werknemer in deze fases? Er is aandacht voor de impact van de ziekte, de mogelijke gevoeligheden en de verschillende communicatiestijlen. Er wordt geoefend met situaties uit de praktijk, zodat je na 3,5 uur direct betere begeleiding kunt bieden.

De Helen Dowling Academie werkt met ervaren trainers en put uit jarenlange ervaring in professionele psychologische zorg bij kanker. Bij veel van onze cliënten is werk(hervatting) een belangrijk thema. Als onderdeel van het Helen Dowling Instituut beschikken we over veel expertise op het gebied van de psychische impact van kanker, re-integratie en communicatie bij kanker. Onze trainingen en zorg worden continu verbeterd met resultaten uit de onderzoeken van onze eigen afdeling Wetenschappelijk Onderzoek

Recente nieuws

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Beveelt ons aan