u bent hier: Homepage Steun ons Help mee als bedrijf Sponsor een product of dienst

Sponsor een product of dienst

Help mee om onze kosten laag te houden, door ons te sponsoren met producten of diensten. Op deze pagina vind je allerlei voorbeelden. Staat jouw idee er niet tussen, neem dan vooral contact met ons op.

Mooi dit te kunnen doen

Viteau zorgt met waterpunten bij het Helen Dowling Instituut voor verbinding en conversatie tussen mensen. Want mentale en emotionele vitaliteit is onmisbaar in het leven.


Benno Kuijf
Directeur, Viteau voel je goed

Waarmee kun je ons sponsoren?

Diverse bedrijven sponsoren ons werk al, om iets goeds te doen voor de maatschappij en hun zichtbaarheid te vergroten. Wij houden de kosten laag en dus gaat er meer geld naar onze zorg! Je maakt ons blij met onder meer de volgende producten en diensten.

Veilingstukken

Loterijprijzen

Catering

Drukwerk

Advertentieruimte

Veilingstukken

Een belangrijk onderdeel van onze evenementen is de veiling. Hier veilen we gesponsorde veilingstukken voor het goede doel. Denk aan bijzondere belevenissen, mooie juwelen, een exclusief arrangement in een restaurant of een dag op een bijzondere golfbaan. Heb je iets in de aanbieding? Wij horen het graag!

Loterijprijzen

Bij ons jaarlijkse benefietgala kunnen onze gasten loten kopen voor het goede doel. Zij worden vervolgens verrast met fraaie loterijprijzen. Dus hier zijn wij altijd naar op zoek!

Catering

Geen evenement zonder catering. Zie jij mogelijkheden ons hiermee te sponsoren? Wij zijn benieuwd naar wat je te bieden hebt!

Drukwerk

Wij hebben regelmatig producten die moeten worden vormgegeven en gedrukt. Beschik jij over de mogelijkheden om ons hierbij te helpen, laat het ons weten.

Advertentieruimte

Heb jij de mogelijkheid om ons goede werk als een lopend vuurtje te verspreiden, in de vorm van een gratis advertentie of redactioneel? Wij gaan hier graag over met je in gesprek.

Contact

Heb je een ander product of dienst dat hier niet genoemd wordt? Verras ons!

Fiscaal aantrekkelijk

Bedrijfsgiften zijn fiscaal aan­trekkelijk: je kunt de gift aftrekken van de vennoot­schaps­belasting. Per jaar bedraagt de aftrek maximaal 50% van de fiscale winst, met een maximum van € 100.000,-.

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Zou ons aanbevelen