Aan tafel met

u bent hier: Homepage Steun ons Evenementen Benefietgala Aan Tafel Met het HDI

Kom jij bij ons aan tafel?

Op 9 november vindt ons magische benefietgala plaats in het oogstrelend mooie Circa Amsterdam. Koop een tafel of een of meer stoelen en geniet van een avond vol culinaire verwennerij, verrassend entertainment en mooie veilingstukken en loterijprijzen. Dit jaar halen we geld op voor gezinnen getroffen door kanker. Beleef samen met je gasten een fabelachtig mooie avond en maak samen met ons impact!

Beleef een fabelachtig mooie avond én maak impact!

We nodigen je van harte uit voor ons benefietgala Aan tafel Met het Helen Dowling Instituut op zaterdag 9 november 2024, op een prachtige nieuwe locatie: Circa Amsterdam.

Circa opende begin 2023 haar deuren en is de eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland en een echte blikvanger. Kom je met ons een onvergetelijke avond beleven, vol spetterend entertainment, culinaire hoogstandjes en een spectaculaire veiling op deze magische plek?

Waar halen we dit jaar geld voor op?

Dit jaar halen we geld op voor gezinnen getroffen door kanker. In onze wachtkamer zitten regelmatig gezinnen. Gezichten, jong en oud, waar de spanning vanaf te lezen valt. Want niet alleen de patiënt wankelt, als kanker het leven binnen dendert, het hele gezin wankelt mee. Door gezinnen de zorg te geven die zij nodig hebben kunnen ze weer aan het werk en naar school. Door een gezin overeind te houden help je dus de hele samenleving. Help je ons impact maken?

Terugblik vorig jaar

Met ons benefietgala Aan Tafel Met het HDI in 2023 haalden we geld op voor doorlevers, mensen die leven met kanker zonder vooruitzicht op genezing. Met de gasten die avond haalden we een prachtig bedrag op. Hieronder een terugblik naar deze bijzondere avond.

Praktisch

9 november 2024

Circa Amsterdam

6.000,- voor 10 personen

18.00 tot 00.30 uur

Contact

We spreken je graag!

Veilingstukken gezocht!

Voor de veiling zijn wij op zoek naar unieke kavels. Heb je een tip of wil je een kavel inbrengen? Bel of mail ons vooral.