u bent hier: Homepage Nieuws Startworkshop psycho-oncologie

Startworkshop psycho-oncologie

Werk jij in de zorg en wil je weten hoe je (nog) meer kunt betekenen voor mensen met kanker? Dan is het zinvol om meer te weten over de psychische impact van kanker in de workshop psycho-oncologie op 18 september van 9-12.30 uur.

Praktijkgericht en direct toepasbaar

De lichamelijke impact van kanker is soms zichtbaar, maar lang niet altijd. De mentale impact is echter nooit zichtbaar, terwijl deze vaak net zo groot, soms zelfs groter is dan de lichamelijke impact. Wil jij beter begrijpen wat iemand met kanker doormaakt en hoe je daar als zorgverlener bij kunt helpen? Schrijf je dan in voor onze workshop en ontdek in één ochtend hoe jij als zorgverlener hét verschil kunt maken.

De workshop vindt plaats op het Helen Dowling Instituut in Bilthoven en kost 145 euro, hier wordt geen btw over gerekend. Meld je snel aan.

Wat levert de workshop je op?
√ Je weet wat de meest voorkomende klachten bij kanker zijn.
√ Je weet hoe je psychische klachten bij kanker moet signaleren.
√ Je weet hoe je psychische klachten bij kanker bespreekbaar maakt.
√ Je weet welke interventies er zijn bij psychische klachten.
√ Je weet wat jij als zorgverlener kunt doen en wanneer je doorverwijst.

De Helen Dowling Academie (HDA) is onderdeel van het Helen Dowling Instituut. De kennis en ervaring die wij in huis hebben vanuit onze jarenlange patiëntenzorg en afdeling wetenschappelijk onderzoek, verwerken wij in concrete workshops, scholingen en trainingen. Klik hier om meer te lezen over het scholingsaanbod van de Helen Dowling Academie.

Recente nieuws

[laposta_signup_basic_form list_id="fvlp82bm1p"]

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Beveelt ons aan