u bent hier: Homepage Nieuws Sponsor het HDI gratis met SponsorKliks

Sponsor het HDI gratis met SponsorKliks

Koop je weleens iets online? Vergeet dan de volgende keer niet om eerst sponsorkliks.com te bezoeken. Jij betaalt hetzelfde en het HDI ontvangt een commissie bij elke transactie via SponsorKliks. Je sponsort dus gratis!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Gratis sponsoren

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan het HDI, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd en het HDI ontvangt hiervoor geld voor betere psychologische zorg bij kanker. Grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia doen ook mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar het HDI.

Wil je ons werk ook gratis steunen?

Doe dan voortaan jouw online aankopen via de SponsorKlikspagina van het HDI. Voor jou een kleine moeite, voor ons zijn het directe inkomsten die we besteden aan het verbeteren van onze zorg. Klik hiervoor op het onderstaande SponsorKliks-logo en klik vervolgens op het logo van de webshop waar jij wilt gaan winkelen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie storten zij op de bankrekening van het HDI. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol SponsorKliks een commissie uit en profiteert het HDI hier direct van! (Omdat in Nederland volgens de wet een vaste boekenprijs geldt, kan hierdoor geen commissie op boeken worden gegeven.)

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch het HDI weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor HDI is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert het HDI niets op.

300 webshops

Van Bol.com, tot Hunkemöller en van Thuisbezorgd tot Centerparcs: er zijn dik 300 webshops aangesloten. Shoppen voelde nog nooit zo goed!

Liever direct doneren?

Daar zijn we ook heel blij mee! Met iedere donatie draag je bij aan onze zorg.

Recente nieuws

[laposta_signup_basic_form list_id="fvlp82bm1p"]

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Beveelt ons aan