u bent hier: Homepage Nieuws Koninklijke Jaarbeurs kiest Helen Dowling Instituut als goed doel

Koninklijke Jaarbeurs kiest Helen Dowling Instituut als goed doel

Koninklijke Jaarbeurs draagt vanuit haar duurzaamheidsdoelstellingen, waaronder het maatschappelijk verantwoord ondernemen beleid, graag bij aan een gezondere stad en regio en heeft het Helen Dowling Instituut aangewezen als nieuw goed doel.

Algemeen-directeur Hanneke Haanraadts: “Wij slaan graag met Jaarbeurs de handen ineen voor een betere kwaliteit van leven bij kanker. Steun als deze stelt ons in staat om onderzoek te doen naar de beste psychologische zorg en daarmee het verschil te maken in het leven van iemand die mentaal vastloopt door kanker.”

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Door lokale goede doelen te steunen investeert Jaarbeurs in een gezondere stad en regio, voor nu en in de toekomst. Afgelopen zaterdag, 28 oktober, vond bij Jaarbeurs het jaarlijkse benefietgala van het Helen Dowling Instituut plaats. Jaarbeurs stelde een aantal aansprekende veilingstukken ter beschikking waarvan de opbrengst volledig ten gunste van het instituut kwam. “Wij dragen graag bij aan de missie van het Helen Dowling Instituut. De mentale kant van deze levensbedreigende ziekte verdient meer aandacht. Door hierin te investeren voorkomen we dat mensen vastlopen en uitvallen. Dat is niet alleen van belang voor deze mensen, maar voor de gezinnen van deze mensen en de bedrijven waar ze werken. Bovendien is het een mooie aanvulling op het andere goede doel dat wij al steunen: het Prinses Máxima Centrum dat zich richt op genezing van kanker bij kinderen”, aldus Jeroen van Hooff, CEO Koninklijke Jaarbeurs. “Het benefietgala heeft ruim 200.000 euro opgebracht. Door de medische vooruitgang leven mensen gelukkig steeds langer met of na kanker. Maar helaas blijkt het voor velen lastig om de draad weer op te pakken. Met het geld wordt onderzocht op welke manier deze mensen het beste geholpen kunnen worden. Het is indrukwekkend om te zien met hoeveel passie de medewerkers en vrijwilligers van het Helen Dowling Instituut zich voor deze groep inzetten. Ik ben blij dat we vanuit Jaarbeurs een bijdrage kunnen leveren om dit onderzoek mogelijk te maken.”

Aanwezig zijn bij ons volgende benefietgala? Of meer informatie, klik op onderstaande button.

Recente nieuws

[laposta_signup_basic_form list_id="fvlp82bm1p"]

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Beveelt ons aan