u bent hier: Homepage Nieuws Hoera: wij kregen het TOPGGz-keurmerk!

Hoera: wij kregen het TOPGGz-keurmerk!

Op 20 juni ontvingen wij de hoogst haalbare erkenning binnen de GGZ: het TOPGGz-keurmerk. Dit geeft blijk aan het bijzondere werk dat we vormgeven: hoogspecialistische cliëntenzorg, cliëntgebonden wetenschappelijk onderzoek én kennisdeling. Lees verder voor de motivatie die de commissie gaf voor de toekenning.

Feest! Wij kregen het TOPGGz-keurmerk

‘Draagt nationaal en internationaal bij’

Het visitatieteam heeft een organisatie gezien met bevlogen professionals met veel kennis van en aandacht voor de wisselwerking tussen psychologische en emotionele ervaringen en lichamelijke klachten veroorzaakt door ernstige somatische ziekte. Met haar eigen leerstoel en de ruime hoeveelheid cliëntgebonden wetenschappelijk onderzoek, draagt de organisatie nationaal en internationaal bij aan het innoveren, verbeteren en personaliseren van psycho-oncologische behandelingen. Kenmerkend voor de organisatie is haar grote bereidheid om kennis te delen en zo bij te dragen aan landelijk beschikbare en hoogkwalitatieve psycho-oncologische zorg. Door te investeren in haar medewerkers middels de eigen interne 3-daagse opleiding psycho-oncologie, het opleidingsbudget, organisatie van wetenschappelijke lezingen en deelname aan onderzoeksprojecten, stelt de organisatie hen in staat hoogspecialistische zorg te bieden en ondersteunt ze het vermogen van behandelaars om in zichzelf rust en stabiliteit te ervaren, waar de cliënten kampen met onzekerheid en doodsangst. De organisatie mag zich verheugen in toegewijde en ambitieuze medewerkers en een directie die de TOPGGz-status faciliteert en ook toekomstige steun garandeert.

Wij gloeien van trots en blijdschap! Dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen!

Klik op de button hieronder om onze pagina op de website van TOPGGz te bekijken.

Recente nieuws

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Beveelt ons aan