u bent hier: Homepage Nieuws Ga ook op hartenloop!

Ga ook op hartenloop!

Onze ambassadeur Nadja Hüpscher liep onlangs de allereerste Hartenloop voor het HDI. Draag jij onze zorg ook een warm hart toe? Ga dan ook op Hartenloop!

Nadja Hupscher met vrienden en familie op HARTenloop voor het Helen Dowling Instituut.

Download de gratis ‘Komoot‘-app en stippel je eigen hartvormige route uit of kies een route die wij hebben uitgestippeld. Vraag mensen je te sponsoren via een open Tikkie en loop, ren of fiets voor psychologische zorg voor mensen met kanker en hun naasten.

Organiseer jouw HARTenloop in slechts 4 simpele stappen:

  1. Download de gratis Komoot-app en stippel een hartvormige route uit of kies één van de routes die wij hebben gevonden. (Is iets je niet duidelijk in de Komoot-app, bekijk dan onze handleiding).
  2. Vraag aan familie, vrienden, buren of ze je willen sponsoren, dit kun je heel simpel doen door een open Tikkie rond te sturen, dan bepaalt iedereen zelf met welk bedrag hij of zij wil sponsoren.
  3. Geniet van je wandeling en maak vooral een leuke foto van jezelf of maak een screenshot van jouw hartvormige route en stuur deze door naar: sponsoring@hdi.nl en of deel ‘m op social media en tag #helendowlinginstituut #hebhartvoorhdi #hartenloop.
  4. Doneer het opgehaalde bedrag. Dank je wel!

Recente nieuws

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Beveelt ons aan