u bent hier: Homepage Nieuws Benefietgala Helen Dowling Instituut brengt 200.200 op voor doorlevers

Benefietgala Helen Dowling Instituut brengt 200.200 op voor doorlevers

We krijgen steeds vaker kanker en leven door de medische vooruitgang steeds langer met kanker. Dat is goed nieuws, maar als je het hoofdstuk kanker niet echt kunt sluiten valt dit vaak zwaar. Het Helen Dowling Instituut (HDI) onderzoekt daarom wat deze doorlevers nodig hebben. Daarvoor is geld nodig. Op 28 oktober werd tijdens het benefietgala in de Koninklijke Jaarbeurs maar liefst 200.200 euro opgehaald.

Martine en Hanneke staan met de cheque van €200.200,-

Bij het Helen Dowling Instituut kun je terecht als je vastloopt door kanker. Doorlevers komen er al. Maar zullen er steeds meer komen. “Door onderzoek kunnen wij deze groep de beste zorg bieden. De kennis die wij hieruit opdoen passen wij namelijk direct toe in onze behandelingen. En via scholing vanuit onze Helen Dowling Academie delen wij deze kennis met andere zorgprofessionals”, aldus directie van het Helen Dowling Instituut Hanneke Haanraadts en Martine van der Goot: “Dit is mogelijk dankzij al onze sponsoren, donateurs, ambassadeurs en trouwe supporters die een tafel kochten bij Aan Tafel Met het HDI en mooie veilingstukken beschikbaar stelden. Niet zonder jou was het thema van de avond en dat is ook echt zo!”

Recente nieuws

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Beveelt ons aan