u bent hier: Homepage Onze mensen Floor Bouwman

Floor Bouwman

Floor werkt sinds 2019 bij het HDI als GZ-psycholoog. Hiervoor werkte ze in de ouderenzorg, voornamelijk binnen de revalidatie, en in een eerstelijnspraktijk. Zij heeft veel ervaring in het begeleiden en behandelen van mensen met een lichamelijke of cognitieve beperking en/ of ziekte. Floor maakt in behandelingen gebruik van cognitieve gedragstherapie, acceptatie- en commitment therapie, oplossingsgerichte en positieve psychologie en EMDR. Naast haar werk als therapeut ondersteunt en begeleidt ze psychologen die in opleiding zijn tot GZ-psycholoog.

Floor Bouwman is gz-psycholoog bij het Helen Dowling Instituut

GZ-PSYCHOLOOG

BIG: 19917876325

Als je een ernstige ziekte krijgt, ontwricht dit je leven, die van jezelf en van naasten. Het HDI begrijpt dit heel goed en streeft steeds weer naar de meest passende zorg en behandelmogelijkheden. Ik ben trots onderdeel te zijn van deze mooie organisatie die zoveel aandacht heeft voor het individu en hun naasten. Ik zie het als mijn missie om de cliënt op een fijne manier te ondersteunen en samen belangrijke waarden en regie terug, of juist opnieuw, te vinden in het leven.

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Zou ons aanbevelen