u bent hier: Homepage Helen Dowling Academie Coaching

  • Vitaliteit
  • Voor zorgprofessionals

Coaching

Soms loop je op je werk of privé vast. Dan lukt het je niet om overzicht te krijgen, een helder doel te formuleren of om verder te komen in een bepaalde situatie. Coaching kan in dit geval uitkomst bieden. Iemand die de juiste vragen stelt, je een spiegel voorhoudt, helpt focus aan te brengen en concrete handvatten aanreikt om verder te kunnen. Individueel of per team.

Inhoud

Tijdens het intakegesprek wordt het doel van de coaching vastgesteld. Tijdens de daarop volgende gesprekken krijg je nieuwe inzichten, wordt er gereflecteerd en worden er afspraken gemaakt hoe het doel te behalen. We coachen deelnemers die de training Vitale zorgprofessional, Vitale leider of Vitaal Team hebben gevolgd en nog een persoonlijk vraagstuk hebben. Maar ook teams die meer verdieping zoeken of deelnemers die een training in groepsverband niet zo aanspreekt maar individuele gesprekken wel.

Persoonlijk

Passend bij jouw vraag

Praktijkgericht

Direct toepasbaar

Wat levert het jou op?

  • Je leert focus aanbrengen.
  • Je leert op de juiste manier reflecteren.
  • Je leert heldere doelen formuleren.
  • Je leert hoe je deze doelen kunt behalen.

Deze instellingen gingen je voor

Helen Dowling Instituut

De Helen Dowling Academie (HDA) is onderdeel van het Helen Dowling Instituut. De kennis en ervaring die wij in huis hebben vanuit onze jarenlange patiëntenzorg en afdeling wetenschappelijk onderzoek, verwerken wij in concrete workshops, scholingen en trainingen. In onze patiëntenzorg gaat het dagelijks over thema’s als energiemanagement, omgaan met stress, communicatie en samenwerken. Thema’s die ook tijdens coaching naar voren komen.

Onze trainers

no Medewerkers found

Informatie

Verder komen onder begeleiding van een coach

Voor zorgprofessionals

Individueel en met je team

1 of meerdere gesprekken

Toewerken naar een afgesproken doel

Voorstel op maat

Andere trainingen

no Scholingen found