u bent hier: Homepage Helen Dowling Academie Vitaliteitsscan, advies & implementatie

  • Voor zorgprofessionals

Vitaliteitsscan, advies & implementatie

Met de vitaliteitsscan brengen wij in beeld hoe het met de vitaliteit binnen uw ziekenhuis en/of team is gesteld en hoe je de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers kunt vergroten. Met de vitaliteitsscan zet je vitaliteit op de kaart. Het is een goede eerste stap op weg naar een vitalere en gezondere werkomgeving! 

Inhoud

Voor het uitvoeren van de vitaliteitsscan interviewen wij een aantal sleutelfiguren en medewerkers, bestuderen wij belangrijke (visie) documenten en voeren wij een meting (enquête) uit onder de medewerkers. Samen met een groepje “kartrekkers” op het gebied van vitaliteit uit jouw ziekenhuis bespreken we vervolgens de uitkomsten van de scan in een inspiratiesessie. Onze conclusies vatten wij samen in een kort en bondig rapport met een advies en stappenplan op hoofdlijnen om de vitaliteit te vergroten. Onderdeel van het rapport is een advies voor vitaliteitsoplossingen waarmee je de vitaliteit kunt verbeteren. Wij kunnen je desgewenst ook ondersteunen bij het implementeren van de oplossingen.

Vitaliteitsspecialist voor ziekenhuizen

Kennis van vitaliteit én ziekenhuizen

Expertise

Wetenschappelijk onderbouwd

Praktijkgericht

Direct toepasbaar

Wat mag je verwachten?

  • Inzicht in de vitaliteit en behoeften van ziekenhuismedewerkers.
  • Concreet stappenplan en menukaart aan vitaliteitsoplossingen voor meer vitaliteit.
  • Vitaliteitsaanpak op maat.
  • Vitalere en gezondere werkomgeving.

Deze instellingen gingen je voor

Helen Dowling Instituut

Het Helen Dowling Instituut bestaat sinds 1988 en is gebaseerd op drie pijlers: patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en scholing. Vanuit de Helen Dowling Academie bieden wij advies- en implementatiediensten, training en coaching aan op het gebied van vitaliteit. Onze jarenlange ervaring vanuit patiëntenzorg en inzichten vanuit wetenschappelijk onderzoek komen hierin samen.

Informatie

Hoe vergroot je vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van ziekenhuismedewerkers?

Voor zorgprofessionals

Andere trainingen

no Scholingen found