u bent hier: Homepage Nieuws Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht

Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht

Per 1 januari 2020 is Michiel van Roozendaal (voorzitter Raad van Bestuur Rivas Zorggroep) de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van het Helen Dowling Instituut (HDI). Van Roozendaal treedt daarmee in de voetsporen van Jan Dekker die de rol van voorzitter vele jaren op deskundige wijze en met plezier vervuld heeft.

Van Roozendaal: “Ik heb het afgelopen jaar het HDI leren kennen als een prachtige organisatie, met zeer betrokken medewerkers die dagelijkse de beste zorg voor onze cliënten leveren. Ik zie er naar uit om vanuit de RvT mee denken bij de verdere ontwikkelingen van het HDI, die er voor moeten zorgen dat de financiële slagkracht van het HDI verstevigd wordt.”

Naast Michiel van Roozendaal bestaat de Raad van Toezicht uit Stephan van de Vusse (bestuurder MoleMann Mental Health), Jeroen Rütter (oncoloog en bestuurslid Coöperatie MSR) en Ginel van Weering (bestuurder Naviva Kraamzorg).

Het Helen Dowling Instituut kijkt met vertrouwen naar de samenwerking en dankt Jan Dekker voor zijn jarenlange inzet voor het HDI.

Recente nieuws

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Beveelt ons aan