u bent hier: Homepage Nieuws Missie benefietgala HDI geslaagd

Missie benefietgala HDI geslaagd

Omdat het aantal mensen dat leeft met de gevolgen van kanker nog altijd groeit, stijgt ook de roep om professionele psychologische zorg. Daarom wil het Helen Dowling Instituut uitbreiden. Op 30 oktober werd tijdens het benefietgala in de Utrechtse Jaarbeurs geld opgehaald voor een nieuw te openen locatie in Nijmegen. De opbrengst was met 189.840 euro boven verwachting.

Directie HDI houdt opbrengstcheque omhoog

Roep om professionele zorg groeit

Door medische vooruitgang neemt het aantal mensen dat leeft met de gevolgen van kanker alleen maar toe, want we leven steeds vaker langer met kanker, zelfs als de ziekte niet te genezen is. Maar hoe pak je dan je leven weer op of hoe neem je afscheid op een zo goed mogelijke manier? HDI-directie Hanneke Haanraadts en Anette Pet: “Deze doorlevers hebben een specifieke zorgvraag waarmee ze bij ons op de juiste plek zijn. Voor hen en alle andere mensen die vastlopen na kanker breiden we uit.”

Nieuwe locatie gaat er komen

Met deze fantastische opbrengst en de eerdere opbrengst van ons HDI Charity Golftoernooi kan onze nieuwe locatie in Nijmegen mét speciale groepsruimte voor doorlevers er komen en kunnen we meer mensen die leven met de gevolgen van kanker de hulp bieden die zij zó hard nodig hebben. Met dank aan ons netwerk: alle sponsoren, donateurs, ambassadeurs en trouwe supporters die een tafel kochten en gul boden bij Aan Tafel Met het HDI en eerder al een flight kochten bij ons golftoernooi. Samen maakten zij dit mogelijk!”

Recente nieuws

[laposta_signup_basic_form list_id="fvlp82bm1p"]

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Beveelt ons aan