u bent hier: Homepage Nieuws Missie benefietgala geslaagd!

Missie benefietgala geslaagd!

Wachten op hulp als je niet meer kan slapen of doodsbang bent door kanker is niet te doen. Daarom organiseerde het Helen Dowling Instituut (HDI) op 30 oktober een benefietgala met maar één doel: geld ophalen om een nieuwe locatie te openen in Utrecht. Zodat 350 kankerpatiënten de hulp krijgen die zij zó hard nodig hebben. Het gala bracht 185.000 euro op en daarmee is de missie geslaagd.

Hanneke en Anette staan blij op het podium tijdens het benefietgala voor betere psychologische zorg bij kanker.

Het Helen Dowling Instituut helpt mensen die angstig of ernstig vermoeid zijn door kanker. Door corona duurden de behandelingen langer en liep de wachtlijst op tot een recordhoogte van acht maanden. En dat is niet te doen als je te maken hebt met psychische klachten na kanker. Directeur Hanneke Haanraadts besloot daarom geld in te zamelen om een nieuwe locatie te openen. “Deze mensen hebben al veel gewacht voor ze bij ons komen. Gewacht op de uitslag, gewacht tot de behandeling klaar is en tot het écht niet meer gaat. Pas dan zoeken ze hulp. Met deze fantastische opbrengst, en de eerdere opbrengst van het HDI Charity Golftoernooi tezamen is onze missie geslaagd: de nieuwe locatie gaat er komen en de wachtende cliënten krijgen sneller hulp. We willen iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen: alle sponsoren, donateurs en trouwe supporters uit ons netwerk die een tafel kochten bij Aan Tafel Met het HDI en de inzet van onze host Fien Vermeulen, veilingmeester Wilco van Schaik en ambassadeur Nadja Hüpscher. Samen maakten zij dit mogelijk!”

Meer weten over sponsormogelijkheden? Mail naar sponsoring@hdi.nl Interesse om deel te nemen aan een benefietevenement? Mail naar evenementen@hdi.nl

Recente nieuws

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Beveelt ons aan