u bent hier: Homepage Onze mensen Marijke Tibosch

Marijke Tibosch

Marijke werkt sinds 2019 voor het HDI als gezondheidszorgpsycholoog op locatie Arnhem. Hiervoor heeft zij jaren gewerkt in een academisch ziekenhuis als medisch psycholoog. In 2013 is zij gepromoveerd op een onderzoek naar het psychosociaal welbevinden van patiënten met moeilijk behandelbaar astma en cystic fibrosis (taaislijmziekte). Marijke is opgeleid vanuit een cognitief-gedragstherapeutisch kader en werkt veel met oplossingsgerichte therapie en elementen uit de acceptatie en commitment therapie. Ze heeft ervaring met de impact van ziekte op het gezin als systeem. Naast haar werk is Marijke als docent verbonden aan de postdoctorale opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog in Nijmegen.

Marijke Tibosch is gz-psycholoog bij het Helen Dowling Instituut

GZ-PSYCHOLOOG

AGB: 94106022, BIG: 59912444425

Als ziekte op je pad komt raakt dit niet alleen jou maar ook de mensen die dicht om je heen staan. Samen op zoek naar hoe je in of na deze periode je eigen veerkracht kan gebruiken om in evenwicht te blijven en vertrouwen te (her)vinden, vind ik het mooiste aan mijn vak.

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Zou ons aanbevelen