u bent hier: Homepage Onze mensen Margot van Woerkum

Margot van Woerkum

Margot werkt sinds 2021 bij het HDI als psycholoog, relatietherapeut en systeemtherapeut i.o.. Hiervoor werkte ze bij de Vruchtenburg (tevens psycho-oncologie) en als revalidatiepsycholoog. Daarnaast is ze als docent verbonden aan de huisartsopleiding van het Amsterdam UMC.

Vanuit de overtuiging dat je verbonden voelen met jezelf en anderen essentieel is voor mentaal en fysiek welzijn is Margot getraind in hechtingsgerichte systeemtherapie zoals Emotionally Focused Therapy (EFT). Omdat emoties hierin een belangrijke plek krijgen, werkt ze graag ervarings- en lichaamsgericht. Daarnaast is Margot vertrouwd met ACT, EMDR, cognitieve gedragstherapie, mindfulness, zingevingsgerichte therapie en schematherapie.

Margot van Woerkum werkt als psycholoog bij het Helen Dowling Instituut

PSYCHOLOOG & EFT REGISTERTHERAPEUT i.o. tot SYSTEEMTHERAPEUT

Een levensbedreigende ziekte als kanker brengt de patiënt en zijn/haar naasten uit balans. Ik ervaar het als zeer betekenisvol om in deze bijzondere omstandigheden te helpen de relatie van de client met zichzelf en met de ander te herstellen en/of verdiepen.

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Zou ons aanbevelen