u bent hier: Homepage Onze mensen Beatrijs Lens

Beatrijs Lens

Beatrijs werkt sinds 2018 bij het HDI. Zij is GZ-psycholoog, systeemtherapeut NVRG en praktijkopleider voor psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog. Daarnaast leidt ze op bij de RINO en schrijft regelmatig voor vaktijdschriften. Zij biedt cliënten met behandeling om onder moeilijke omstandigheden verbonden te blijven met zichzelf en elkaar, trauma’s te verwerken, om te gaan met de gevolgen van ingrijpende behandelingen en en zicht te houden of te krijgen op de eigen krachten en koers. Zij is vertrouwd met EFT- (gezins-en partner relatie)behandelingen, narratieve (trauma)behandeling, ACT en Mindfulness.

Beatrijs Lens is gz-psycholoog en systeemtherapeut bij het Helen Dowling Instituut

GZ-PSYCHOLOOG & SYSTEEMTHERAPEUT

AGB: 94061672, BIG: 69063775725

Kanker treft mensen en hun dierbaren in hun diepe kwetsbaarheid. Voor hen een plek te zijn waar rust en ruimte is om stil te staan, samen te onderzoeken wat nodig is om de situatie aan te kunnen, kracht te hervinden en verbonden te blijven met elkaar, is voor mij van grote waarde.

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Zou ons aanbevelen