u bent hier: Homepage Nieuws Opbrengst benefietgolftoernooi Rotary Op Seyst boven verwachting

Opbrengst benefietgolftoernooi Rotary Op Seyst boven verwachting

Rotary Op Seyst sloeg woensdag 10 mei een balletje voor het goede doel en hoewel het weer niet meewerkte, was de opbrengst van hun benefietgolftoernooi voor onze zorg boven verwachting!

De vlag van Rotary op Seyst

Deelnemers bedankt!

Rotary Op Seyst zet zich op allerlei manieren in voor een betere samenleving. Zo ook door geld op te halen voor betere mentale zorg bij kanker. Dit deden zij door een benefietgolftoernooi te organiseren waarvan de volledige opbrengst ten goede kwam aan onze zorg. De opbrengst was maar liefst 27.548,50 euro.

Jongeren

Een fantastisch bedrag dat we gaan besteden aan een speciale campagne voor jongeren die getroffen zijn door kanker. Deze kwetsbare groep voelt zich vaak enorm alleen tijdens het ziekteproces, omdat hun leeftijdgenoten verder gaan met studeren, uitgaan en hun liefdesleven terwijl zij in een ziekenhuis liggen tussen mensen die veelal de leeftijd hebben van hun ouders. Dit kan grote gevolgen hebben zoals somberheid, zorgen over de toekomst wat kan uitmonden in een depressie. Tijdig de juiste zorg krijgen kan voor jongeren hét verschil maken. Daarom werken wij aan deze speciale campagne.

Wil je ook in actie komen voor onze zorg?

Recente nieuws

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Beveelt ons aan