u bent hier: Homepage Nieuws Hoe werkt het HDI tijdens corona?

Hoe werkt het HDI tijdens corona?

Het HDI werkt door. Met gesloten deuren maar met een open digitale verbinding. Onze psychologische zorg aan duizenden cliënten gaat door via beeldbellen en telefoon. Binnenkort kunnen we ook onze gezins- en groepstherapieën via een veilige beeldverbinding voortzetten. Daarmee zorgen we gewoon door. Juist nú.

Anette Pet is directeur zorg bij het Helen Dowling Instituut.

Door Anette Pet, directeur Zorg van het Helen Dowling Instituut (HDI)

Als je ons belt word je als vanouds te woord gestaan. Alleen zit de secretaresse thuis op een zolderkamer met een headset en een beeldscherm. Onze onderzoekers verzinnen allemaal creatieve manieren om sommige (onderdelen) van hun onderzoek voortgang te kunnen laten vinden. En dat lukt!

De Helen Dowling Academie maakt een pas op de plaats. Ziekenhuizen maken overuren en hebben hun trainingen Mentaal Fit of workshops bij de Academie uitgesteld. Logisch in deze hectische tijd. Na de coronacrisis is hun training in zelfzorg en vitaliteit waarschijnlijk nóg relevanter. Om toch enige ondersteuning te blijven geven aan zorgmedewerkers, delen we tips via onze Facebookgroep ‘Mentaal fit’, bieden we coaching op afstand en zijn we bezig met webinars.
Lees meer over het corona-aanbod van de Academie

Ik ben supertrots op al onze medewerkers die dit voor elkaar hebben gekregen.
En onze cliënten! Want voor hen is dit ook een behoorlijke overgang.
Onze zorg gaat door, mede dankzij donaties via helphdicoronadoor.nl.
Ook nu!

Recente nieuws

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Beveelt ons aan