u bent hier: Homepage Nieuws Helen Dowling Instituut bedankt donateurs met muzikaal cadeautje

Helen Dowling Instituut bedankt donateurs met muzikaal cadeautje

Op zaterdag 26 juni organiseerde het Helen Dowling Instituut (HDI) het Heldenconcert 2021. Een klassiek concert in samenwerking met het HKU Utrechts Conservatorium om onze donateurs, sponsoren en relaties te bedanken. Als waardering voor hun steun aan psychologische zorg voor mensen met kanker en hun naasten en het wetenschappelijk onderzoek dat wij doen om deze zorg steeds verder te verbeteren.

Studenten van het Utrechts Conservatorium steunen het HDI met een prachtig concert.

De artiesten, studenten van het HKU, waren Lizet Vink en het Aberria String Quartet. Lizet verraste de toehoorders met een nummer dat ze schreef speciaal voor het Helen Dowling Instituut, gebaseerd op het verhaal van één van onze cliënten. Vanwege corona was het concert dit jaar online en hoewel live leuker is, was het nog steeds een feest voor de oren!

Sponsors bedankt!

Het Heldenconcert was niet mogelijk geweest zonder steun van onze sponsoren het HKU Utrechts Conservatorium, Elise Mathilde fonds, Imago Prints, Wijnen & gedestilleerd “Op de Terp” en Markttent ‘T Haantje. Wil je volgend jaar ook het Heldenconcert bijwonen? Word ook donateur van het Helen Dowling Instituut en maak psychologische zorg bij kanker mogelijk.

Beleef het concert opnieuw

Ons online concert is opgenomen, wil je deze (terug)kijken? Bekijk hem hieronder!

Recente nieuws

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Beveelt ons aan