u bent hier: Homepage Nieuws Gratis online workshop Mentaal fit

Gratis online workshop Mentaal fit

Wegens groot succes in februari biedt de Helen Dowling Academie op donderdag 30 september een gratis online workshop Mentaal Fit aan. De workshop begint om 9.00 uur, duurt 1,5 uur en wordt gegeven door een zeer ervaren trainer.

Zorgprofessionals slaan de handen in elkaar.

Schrijf je in of neem contact met ons op. Deze workshop is een uitgelezen kans om te proeven aan onze tweedaagse training Mentaal fit speciaal voor zorgprofessionals. Dus mis deze kans niet!

Wat houdt de online workshop in?

Je logt in samen met andere zorgprofessionals (samen opgeven is mogelijk) en gaat onder begeleiding van onze ervaren trainer aan de slag met vragen als: Wat kost jou energie? En heb je daar invloed op? En wat geeft je juist energie?

De workshop geeft je inzicht in:

Jouw: vitaliteit en werkdruk,  stressniveau, automatische piloot. En je krijg een inkijkje in wat je hieraan zou willen en kunnen doen tijdens de uitgebreide tweedaagse training Mentaal Fit, speciaal voor zorgprofessionals als jij.

Lees hier het interview met Loesje, die vorig jaar de gratis workshop volgde en dat naar meer vond smaken. “Ik wist meteen dat ik de tweedaagse training wilde doen.”

Recente nieuws

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Beveelt ons aan