U bent hier: Homepage Nieuws Gratis online workshop Mentaal Fit

  • Scholing

Gratis online workshop Mentaal Fit

***VOL*** Je hebt een prachtige baan, maar je bent altijd druk. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bij jou staat de patiënt altijd op nummer 1 maar je rent jezelf regelmatig voorbij.

Een trainer van de Helen Dowling Academie geeft een Mentaal Fit training aan een groep zorgprofessionals.

Gratis workshop

Hoe zorg je goed voor jezelf zodat je je werk met kwaliteit en inspiratie kunt blijven uitvoeren? Meld je aan voor de gratis online workshop Mentaal Fit op donderdag 14 april van 19:30-21:00 uur (deze workshop stond eerst gepland op donderdag 24 maart, maar is i.v.m. ziekte verplaatst). Leerdoel van deze workshop is meer inzicht krijgen in je vitaliteit en weten wat je kunt doen om je vitaliteit te verhogen.

De workshop is helaas vol. Meld je alsnog aan en kom op de reservelijst. Mocht er een plekje vrij komen, dan laten we het weten. Ook ben je dan de eerste die we benaderen, mochten we dit in de toekomst nogmaals aanbieden.

Programma workshop Mentaal Fit

19.30   Presentatie en reflectie

  • Vitaliteit van de zorgprofessional
  • Waar heb je invloed op?
  • Aandacht voor jezelf
  • Energiegevers en energienemers
  • Stress
  • Helpende en belemmerende gedachtenpatronen

20.10   Pauze

20.20   Groepsgesprek

20.45   Plenair delen opbrengst groepsgesprek

21.00   Evaluatie en afsluiting

Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Kort voor aanvang van de workshop ontvang je een mail met daarin de link naar de workshop.

De visie van de Helen Dowling Academie is dat je alleen goed voor anderen (patiënten) kunt zorgen als je eerst goed voor jezelf zorgt. En we zien dat dat vaak mis gaat. Dat de zorgprofessional enorm gedreven is en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel heeft, maar zichzelf nog al eens voorbij rent. Dus leer in deze workshop hoe je beter voor jezelf zorgt.

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Zou ons aanbevelen