u bent hier: Homepage Nieuws Fabian Jacobs nieuwste lid Raad van Toezicht Helen Dowling Instituut

Fabian Jacobs nieuwste lid Raad van Toezicht Helen Dowling Instituut

Per 21 mei 2021 is Fabian Jacobs (directeur Max Ernst GGZ) toegetreden tot de Raad van Toezicht van het Helen Dowling Instituut (HDI). Jacobs volgt Stephan van de Vusse (directeur-bestuurder MoleMann Mental Health) die de rol van penningmeester de afgelopen twaalf jaar op professionele wijze en met plezier vervuld heeft.

Fabian Jacobs is lid van de raad van toezicht van het HDI.

Jacobs: “Het HDI is met haar specialisatie op psycho-oncologie een zeer waardevolle invulling in het totaalpalet van het aanbod ambulante GGZ. Wat mij direct bij kennismaking opviel is de grote mate van kennis, kunde, bevlogenheid en passie bij de medewerkers. Het voelt voor mij als een compliment om gevraagd te worden voor deze rol. Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn kennis van bedrijfsvoering in de GGZ een bijdrage kan leveren bij het verder verstevigen van het bestaansrecht van het HDI.”

Het Helen Dowling Instituut kijkt uit naar de samenwerking met Fabian Jacobs en dankt Stephan van de Vusse voor zijn jarenlange inzet voor de RvT van het HDI.

Raad van Toezicht

Naast Fabian Jacobs bestaat de Raad van Toezicht uit Michiel van Roozendaal (voorzitter RvT en daarnaast voorzitter van de Raad van Bestuur van de Rivas Zorggroep), Jeroen Rütter (oncologisch chirurg bij Rijnstate Ziekenhuis en voorzitter Coöperatie Medisch Specialisten aldaar) en Ginel van Weering (voorzitter Raad van Bestuur bij Bevolkingsonderzoek Nederland).

Recente nieuws

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Beveelt ons aan