u bent hier: Homepage Steun ons Evenementen HDI Charity Golftoernooi 2022

HDI Charity Golftoernooi 2022

Ook dit jaar houden wij een evenement om geld in te zamelen voor het HDI. De gehele opbrengst van het toernooi komt ten goede aan de psychologische zorg voor mensen met kanker én hun naasten. Met deelname draag je dus bij aan het voortbestaan van deze onmisbare zorg.

Club plus bal met logo van het 11e HDI Charity Golftoernooi in 2021

Locatie

Programma

Doel

Locatie

Het Golftoernooi wordt gehouden op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort. De club is de oudste 27-holes golfbaan van Nederland en het clubhuis het oudste, nog bestaande golfclubhuis van Nederland. Op deze plek werden onder meer 23 internationale open kampioenschappen gehouden. Kenmerkend is de prachtige flora en fauna te midden van het duinlandschap en het clubhuis in Engelse cottagestijl. Een droom van een golfbaan voor elke speler.

Programma

11.00 uur Ontvangst
12.00 uur Start toernooi
17.00 uur Borrel
18.30 uur Diner
21.30 uur Einde HDI Charity Golftoernooi

Doel

In 2021 hebben we met zijn allen geld bij elkaar gegolft voor onze nieuwe locatie in Utrecht. Daarvoor hebben we een pand gevonden in het Zwarte Woud in Lunetten. De verbouwing gaat snel van start en we hopen in juni de locatie feestelijk te openen.

In december 2021 kregen we nog meer uitbreidingsnieuws. We hebben geld ontvangen van de Postcode Loterij om 8 nieuwe locaties te openen in Nederland. Deze landelijke uitbreiding is goed nieuws want 9 van de 10 kankerpatiënten krijgt nu geen hulp bij mentale klachten na kanker. Met het bedrag van de Postcode Loterij hebben wij per locatie een mooi begin, maar om deze locaties te verbouwen en in te richten is extra geld nodig.

Helpen jullie mee?

Ja, ik wil graag meedoen.

Terugblik vorig jaar

De 11e editie van het Golftoernooi heeft maar liefst €82.183,- opgebracht! Hier zijn wij erg blij mee en we hopen dit jaar weer een mooi bedrag op te halen. Ben je benieuwd geworden naar het Golftoernooi, bekijk dan hier de aftermovie van 2021.

Praktisch

30 september 2022
Een flight kost €1.750,- (excl. BTW) voor 4 peronen
Kennemer Golf & Country Club Zandvoort
11.00 tot 21.30 uur

Contact

We vertellen je graag meer. Neem contact met ons op.

Sponsor worden?

Een van onze evenementen sponsoren met een product of dienst? We horen het graag.

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Zou ons aanbevelen