u bent hier: Homepage Steun ons Evenementen HDI Charity Golftoernooi 2022

HDI Charity Golftoernooi 2022

Een dag golfen op een exclusieve baan met je eigen relaties of vrienden en afsluiten met een heerlijk diner en gezellige veiling voor het goede doel? Dat kan bij ons Charity Golftoernooi. De gehele opbrengst van het toernooi komt ten goede aan de psychologische zorg voor mensen met kanker én hun naasten. Geef je snel op en geniet van een unieke belevenis.

Club plus bal met logo van het 11e HDI Charity Golftoernooi in 2021

Locatie

Programma

Doel

Locatie

Het Golftoernooi wordt gehouden op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort. De club is de oudste 27-holes golfbaan van Nederland en het clubhuis het oudste, nog bestaande golfclubhuis van Nederland. Op deze plek werden onder meer 23 internationale open kampioenschappen gehouden. Kenmerkend is de prachtige flora en fauna te midden van het duinlandschap en het clubhuis in Engelse cottagestijl. Een droom van een golfbaan voor elke speler.

Programma

10.00 uur Ontvangst en mogelijkheid tot inspelen

11.15 uur Opening

11.30 uur vertrek naar holes

12.00 uur Start toernooi (shotgun)

18.00 uur Borrel bij clubhuis

19.30 uur Aanvang diner

20.45 uur Veiling

21.15 uur Dessert en bekendmaking opbrengst

21.30 uur 12e HDI Charity Golftoernooi

Doel

In 2021 hebben we met zijn allen geld bij elkaar gegolft voor onze nieuwe locatie in Utrecht. Daarvoor hebben we een pand gevonden in het Zwarte Woud in Lunetten. Op 1 september openen we de locatie feestelijk.

In december 2021 kregen we geld van de Postcode Loterij om 8 nieuwe locaties te openen in Nederland. Deze landelijke uitbreiding is goed nieuws want 9 van de 10 kankerpatiënten krijgt nu geen hulp bij mentale klachten na kanker. Met het bedrag van de Postcode Loterij hebben wij per locatie een mooi begin, maar om deze locaties te verbouwen en in te richten is extra geld nodig.

Helpen jullie mee?

Programma- en veilingboekje

Op de voorkant van het programma- en veilingboekje van het HDI Charity Golftoernooi 2022 staat een play button.

Terugblik vorig jaar

De 11e editie van het Golftoernooi heeft maar liefst €82.183,- opgebracht! Hier zijn wij erg blij mee en we hopen dit jaar weer een mooi bedrag op te halen. Ben je benieuwd geworden naar het Golftoernooi, bekijk dan hier de aftermovie van 2021.

Praktisch

30 september 2022
1.750,- (excl. BTW) voor 4 pers.
Kennemer Golf & Country Club Zandvoort
11.00 tot 21.30 uur

Contact

We vertellen je graag meer. Neem contact met ons op.

Sponsor worden?

Een van onze evenementen sponsoren met een product of dienst? We horen het graag.

Een van onze evenementen sponsoren met een product of dienst? We horen het graag.