Aan tafel met

u bent hier: Homepage Steun ons Evenementen Aan Tafel Met het HDI

Aan Tafel Met het HDI

Op 29 oktober toveren wij de Utrechtse Jaarbeurs om voor ons benefietgala ‘Aan tafel met het HDI’. Koop een tafel en geniet van een avond vol culinaire verwennerij, verrassend entertainment en fijne veilingstukken en loterijprijzen. Met jouw aanwezigheid draag je bij aan onze zorg en zo aan een betere kwaliteit van leven bij kanker. Een win-win dus! Zien we jou en je relaties ook de 29e?

Aan Tafel Met het HDI foto algemeen

Locatie

Programma

Doel

Locatie

Ook dit jaar zijn wij te gast in de Polarzaal van de Jaarbeurs te Utrecht.

Programma

Op dit moment zijn we de laatste hand aan het leggen aan het programma. Zodra dit definitief is, maken we het hier bekend.

Doel

In 2021 hebben we met zijn allen geld bij elkaar gegolft voor onze nieuwe locatie in Utrecht. Daarvoor hebben we een pand gevonden in het Zwarte Woud in Lunetten. Op 1 september openen we de locatie feestelijk.

In december 2021 kregen we geld van de Postcode Loterij om 8 nieuwe locaties te openen in Nederland. Deze landelijke uitbreiding is goed nieuws want 9 van de 10 kankerpatiënten krijgt nu geen hulp bij mentale klachten na kanker. Met het bedrag van de Postcode Loterij hebben wij per locatie een mooi begin, maar om deze locaties te verbouwen en in te richten is extra geld nodig.

Helpen jullie mee?

Terugblik vorig jaar

Het benefietgala Aan Tafel Met het HDI heeft in 2021 maar liefst €185.000,- opgehaald! Daar zijn we super blij mee en we bedanken iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Hieronder een terugblik naar het gala afgelopen jaar.

Praktisch

29 oktober 2022
5.500,- (excl. BTW) voor 10 pers.
Jaarbeurs Utrecht
17.00 tot 00.30 uur

Contact

We vertellen je graag meer. Neem contact met ons op.

Veilingstukken

Voor de veiling zijn wij altijd op zoek naar unieke kavels. Heb je ideeën over een kavel of wil je een kavel inbrengen? Neem dan contact met ons op.

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Zou ons aanbevelen