Aan tafel met

u bent hier: Homepage Steun ons Evenementen Aan Tafel Met het HDI

Aan Tafel Met het HDI

Op 29 oktober toveren wij de Utrechtse Jaarbeurs om voor ons benefietgala Aan tafel met het HDI: ‘The Night of Helen’. Laat je onderdompelen in de sfeer van de roerige jaren twintig, de elegante tijd waarin onze eigen Helen Dowling opgroeide. Koop een tafel en geniet van een avond vol culinaire verwennerij, verrassend entertainment en fijne veilingstukken en loterijprijzen. Met jouw aanwezigheid draag je bij aan onze zorg en zo aan een betere kwaliteit van leven bij kanker. Een win-win dus! Zien we jou en je relaties ook de 29e?

Uitnodiging voor Aan Tafel Met het HDI 2022 The Night of Helen. Nog enkele tafels beschikbaar.

Locatie

Programma

Doel

Locatie

Ook dit jaar zijn wij te gast in de Polarzaal van de Jaarbeurs te Utrecht.

Programma

18.00 uur  Ontvangst

19.00 uur  Opening ‘Het leven van Helen op pauze’

19.15 uur  Welkom en voorgerecht

20.00 uur  ‘Vier het leven met Helen’

20.20 uur  Hoofdgerecht

21.15 uur  Optreden Edsilia Rombley ‘Feest mee met Helen’

21.45 uur  Veiling onder leiding van Wilco van Schaik

22.30 uur  Dessert en bekendmaking opbrengst

22.50 uur  Swingen met DamesDraaienDoor

Doel

Onze zorg is te vinden in Utrecht en Gelderland. Maar kanker is overal. Daarom bieden wij diverse begeleide online modules zodat onze zorg voor iedereen bereikbaar is. Daarnaast werken we aan uitbreiding van onze locaties, zodat we meer mensen die worstelen met de gevolgen van kanker kunnen helpen en onze wachtlijst slinkt.

Vorig jaar realiseerden we met jullie support de inrichting en verbouwing van onze nieuwe locatie in Utrecht, die onlangs is geopend. Ook dit keer doen we weer een beroep op jullie. Help ons een nieuwe, grotere locatie in Nijmegen te realiseren. Zo brengen we samen een betere kwaliteit van leven bij kanker dichterbij!

Programma- en veilingboekje

Check hieronder alvast het programma- en veilingboekje, of bekijk hem online via Yumpu.

Terugblik vorig jaar

Het benefietgala Aan Tafel Met het HDI heeft in 2021 maar liefst €185.000,- opgehaald! Daar zijn we super blij mee en we bedanken iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt. Hieronder een terugblik naar het gala afgelopen jaar.

Praktisch

29 oktober 2022
5.500,- (excl. BTW) voor 10 pers.
Jaarbeurs Utrecht
17.00 tot 00.30 uur

Contact

We vertellen je graag meer. Neem contact met ons op.

Veilingstukken

Voor de veiling zijn wij altijd op zoek naar unieke kavels. Heb je ideeën over een kavel of wil je een kavel inbrengen? Neem dan contact met ons op.