u bent hier: Homepage Nieuws Evenementen afgelast vanwege coronavirus

Evenementen afgelast vanwege coronavirus

Vanwege het coronavirus en de genomen maatregelen zijn evenementen tot en met 6 april afgelast. Het HDI Heldenconcert op 4 april wordt daarom verplaatst naar een later moment. Ook de Utrecht Marathon van 19 april is afgelast. Geplande evenementen na de zomer gaan gewoon door.

Elk jaar organiseren wij een Heldenconcert om onze donateurs, sponsoren en ambassadeurs te bedanken. Voor dit jaar stond het concert op 4 april gepland. Dat kan helaas niet doorgaan. Gezondheid en veiligheid staan voorop. Omdat we onze ‘helden’ graag een mooi concert willen bieden, zoeken we naar een passend alternatief voor een later moment dit jaar. Genodigden worden hiervan op de hoogte gesteld.

Hardloopevenementen

Naast het Heldenconcert zouden actievoerders voor het HDI deelnemen aan Running De Bilt op 29 maart en de Utrecht Marathon op 19 april. Ook deze evenementen zijn vanwege het coronavirus voorlopig afgelast.

Golftoernooi en Aan tafel met het HDI gaan door

Het HDI Charity Golftoernooi (7 september) en benefietgala Aan tafel met het HDI (31 oktober) gaan gewoon door op de geplande data. Help mee om onze zorg overeind te houden en meld je aan of draag bij met een donatie. Elk bedrag is meer dan welkom!

Zodra er meer duidelijkheid is over een alternatieve datum of alternatieve vorm van evenementen, informeren wij de betrokkenen hierover. Wij volgen in onze maatregelen het advies van het RIVM op.

Recente nieuws

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Beveelt ons aan