u bent hier: Homepage Steun ons Acties Organiseer een HARTenloop

HARTenloop

We kennen allemaal wel iemand die kanker heeft (gehad). Als naaste voel je vaak de behoefte om iets te doen om te helpen. Maar wat? Geld inzamelen voor betere mentale zorg voor mensen met kanker is een mooie manier. In een paar simpele stappen zet je jouw eigen HARTenloop uit, waar je maar wilt en steek je mensen met kanker een hart onder de riem!

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Stap 1

Download de gratis Komoot-app en stippel hiermee met een paar klikken jouw hartvormige route uit op een plek naar keuze. Je maakt ‘m zo lang als je maar wilt en bepaalt zelf of je gaat wandelen, fietsen of hardlopen en of je in je uppie wilt of met gezelschap. Liever een kant-en-klare route? Bekijk één van de door ons uitgestippelde HARTenlopen verspreid door het land.

Stap 2

Vraag aan familie, vrienden, collega’s, buren of ze je willen sponsoren. Dit doe je heel simpel door een open Tikkie rond te sturen. Bijvoorbeeld in een speciale nieuwe app-groep of in een bestaande groeps- of buurtapp. Als je een open Tikkie stuurt, kunnen mensen zelf bepalen met met welk bedrag zij sponsoren. Wil je het professioneler aanpakken? Vul dan het actieformulier in en wij maken een speciale actiepagina voor je aan. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is deze zoveel mogelijk delen. 🙂

Stap 3

Gebruik je een Tikkie? Maak dan na afloop het opgehaalde bedrag over naar NL05 TRIO 0254 3066 91 ten name van Stichting Helen Dowling Instituut of gebruik het donatieformulier. Gebruik je een actiepagina? Dan hoef je niets te doen, jouw bijdrage komt automatisch bij ons terecht.

Deze HARTenlopers gingen jou voor

Op Wereldkankerdag 2022 hebben toppers €5.539,- bij elkaar gewandeld en gerend! We vinden dit hartverwarmend en bedanken alle deelnemers en sponsors!

Contact

Heb je een vraag? Laat het ons weten via sponsoring@hdi.nl of 030 252 40 20. We helpen je graag!

Delen maar!

Heb jij je HARTenloop uitgestippeld, vergeet dan niet je actie te delen op sociale media en via WhatsApp. Hoe meer mensen van jouw topactie horen, hoe meer sponsoren. Dus schreeuw het van de daken! En tag ons vooral #helendowlinginstituut en #HARTenloop

Doneer jouw opbrengst

Bedrag

Donaties

geen berichten gevonden

Doel: €5000

500
500 donation hearts