u bent hier: Homepage Nieuws Charity Golftoernooi brengt €78.273 op

Charity Golftoernooi brengt €78.273 op

Jaarlijks organiseert het HDI benefietevenementen om geld op te halen voor onderzoek om de zorg verder te verbeteren. Zoals het Charity Golftoernooi waar op 30 september op Golf & Countryclub de Kennemer in Zandvoort 100 golfers speelden met als doel: geld ophalen voor de verbouwing en inrichting van een nieuw te openen zorglocatie in 2023.

Voor het goede doel

Spelers kopen een flight voor het goede doel, vullen deze met relaties, vrienden, familie en krijgen de kans op een unieke baan te spelen, waar je normaal alleen als lid kan spelen. En natuurlijk een goed georganiseerde dag met uitstekende catering, een heerlijk diner en aansluitend een veiling vol met mooie belevenissen en bijzondere stukken. Dit keer was de missie van het 12e HDI Charity Golftoernooi geld ophalen voor de verbouwing en inrichting van een nieuw te openen zorglocatie volgend jaar. “Alle mensen die hier vandaag waren hebben gezorgd voor een prachtig begin, over vier weken gaan we er met ons benefietgala vol voor om te zorgen dat we het benodigde bedrag voor een locatie compleet krijgen”, vertelt algemeen directeur Hanneke Haanraadts.

Nieuwe locatie Utrecht


Begin september opende het HDI al een nieuwe locatie in Utrecht Lunetten. Ook deze locatie werd door sponsoring gerealiseerd. Haanraadts: “Wij zijn deze mannen ongelofelijk dankbaar: Geert Wilmink van CBRE vastgoed voor het totale projectmanagement, Ferdinand van Dam van OTH Architecten voor het prachtige ontwerp en Erik Out van Vitra voor de mooie meubels. Dankzij hen is er nu ook in Utrecht een veilige plek waar mensen met kanker terecht kunnen voor professionele psychologische zorg. Het is fantastisch om zulke mensen tot je achterban te mogen rekenen. En niet te vergeten de sponsoren van ons golftoernooi – Boccale, Das Autohaus, De Mediagraaf, De Kroon, Fruitful office, Gin fling, Handicart, Interlock Concepts, Mutsaers, Ronald van Meeteren Golf, Salentein, Ted’s Golfshop, Ten Events, Way2Drive – en alle aanwezige spelers. Samen dragen ze bij aan een beter leven bij kanker!”

Recente nieuws

[laposta_signup_basic_form list_id="fvlp82bm1p"]

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Beveelt ons aan