Voorbereiden op het verlies van je moeder, afscheid nemen en verder leven. Dat ging niet vanzelf.

Maran en Jade

Professionele hulp bij kanker. Voor jou en je naasten.

Kanker heeft veel impact. Het is heel begrijpelijk dat je, soms ook nog jaren later, vastloopt door de psychische gevolgen te verwerken. Worstel je met angst, vermoeidheid, slaapproblemen of een posttraumatische stressstoornis (PTSS)? Dan kan professionele psychologische zorg noodzakelijk zijn om je leven weer op te kunnen pakken.

Ons verhaal

Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in mentale klachten bij kanker en onze behandelingen worden continu getoetst aan de hand van wetenschappelijk onderzoek. Want als iets werkt voor de een werkt het niet per se voor de ander. Daarom bieden wij zorg op maat. Zodat de behandeling echt werkt voor jou.

De oudste én de grootste

Wij zijn het oudste en grootste psycho-oncologische centrum van Nederland en het enige dat patiëntenzorg, onderzoek en scholing combineert onder één dak. Zoals ons vind je dus geen tweede! Elke dag gaan wij vol voor onze missie. Lees hier hoe we dat doen.

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Zou ons aanbevelen