u bent hier: Homepage Nieuws 23 juni: gratis workshop Mentaal Fit

23 juni: gratis workshop Mentaal Fit

Je hebt een prachtige baan, maar je bent altijd druk. Bij jou staat de patiënt altijd op nummer 1 maar je rent jezelf regelmatig voorbij. Hoe zorg je goed voor jezelf zodat je je werk met kwaliteit en inspiratie kunt blijven uitvoeren? Meld je aan voor de gratis online workshop Mentaal Fit.

Een trainer van de Helen Dowling Academie geeft een Mentaal Fit training aan een groep zorgprofessionals.

Een inspirerende workshop vol handige tools

Je hebt een prachtige baan, maar je bent altijd druk. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bij jou staat de patiënt altijd op nummer 1 maar je rent jezelf regelmatig voorbij. Hoe zorg je goed voor jezelf zodat je je werk met kwaliteit en inspiratie kunt blijven uitvoeren?

Meld je aan voor de gratis online workshop Mentaal Fit op 23 juni van 19:30-21:00 uur.

Wat levert de workshop je op?
√ Inzicht in je energiegevers en -nemers.
√ Herkenning van stresssignalen en meer stressbestendigheid.
√ Herkenning van gewoontepatronen en valkuilen.
√ Bepaling van je grenzen en hoe je ze aangeeft.
√ Een betere balans tussen werk en privé.

De Helen Dowling Academie (HDA) is onderdeel van het Helen Dowling Instituut. De kennis en ervaring die wij in huis hebben vanuit onze jarenlange patiëntenzorg en afdeling wetenschappelijk onderzoek, verwerken wij in concrete workshops, scholingen en trainingen. In onze patiëntenzorg gaat het dagelijks over thema’s als energiemanagement, omgaan met stress, communicatie en samenwerken. Thema’s die de rode draad vormen in de training en workshop Mentaal Fit. Meer weten over de 2-daagse training waar deze workshop op is gebaseerd? Ga dan naar deze pagina.

Recente nieuws

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Beveelt ons aan