u bent hier: Homepage Nieuws 10e HDI Charity Golftoernooi levert €61.000 op

10e HDI Charity Golftoernooi levert €61.000 op

Zonder fondsenwerving is onze kwaliteitszorg niet mogelijk. Daarom organiseren wij jaarlijks fondsenwervende evenementen. De 96 gasten van het HDI Charity Golftoernooi golfden, genoten van een coronaproof-diner en boden gul tijdens de veiling die geheel ten gunste komt aan onze zorg.

De 10e editie van Het HDI Charity Golftoernooi vond maandag 7 september jl. plaats op de zonovergoten golfbaan The International in Amsterdam. Met als afsluiting onze veiling, samengesteld uit diverse veilingstukken geschonken aan het goede doel. Aan het einde van de veiling was de opbrengst €59.030,- wat daarna nog met aanvullende donaties werd verhoogd. “De opbrengst is met €61.000 boven verwachting,” aldus algemeen directeur Hanneke Haanraadts, “met dit mooie bedrag kunnen we veel betekenen voor mensen met kanker. Deze inkomsten zijn hard nodig nu veel van onze fondsenwervende evenementen niet doorgaan door corona. Terwijl mensen met kanker ons net zo hard, zo niet harder, nodig hebben.”

Dankbaar

Het HDI Charity Golftoernooi komt al jaren tot stand met dank aan de trouwe inzet van ondernemers Marco ten Berge (Ten Events), Kevin de Kroon (De Kroon Facilitaire Diensten) en Ronald van Meeteren (Van Meeteren Golf). Zij helpen door hun netwerk in te zetten, veilingstukken binnen te halen en door tijdens het toernooi op te treden als veilingmeester en gastheren. “Het HDI is heel dankbaar voor hun steun. En om te merken hoeveel hart zij, onze sponsoren – DoreSip, DTC, Femous Productions, Kameleon Ontwerp en Salentein – en alle aanwezige gasten hebben voor mensen met kanker.”

De toernooiwinnaars van deze jubileumeditie:

  1. TDA
  2. HVTC
  3. MP Wines en Berge Beheer BV

Ook golfen met en voor het HDI? Kijk hier voor evenementen en geef je op voor de volgende editie of mail naar evenementen@hdi.nl.

Recente nieuws

Zo beoordelen cliënten onze zorg.

Bekijk hier de volledige resultaten uit ons tevredenheidsonderzoek. Onze zorg ook beoordelen? Dat kan op Zorgkaart Nederland.

Tevredenheid

Afname stemmingsklachten

Beveelt ons aan